woensdag 29 juli 2015

Studeren in Groningen komt samen met de mogelijkheid te kiezen voor een studenten vereniging. Waarom wel, en waarom niet?

Groningen 29 juli 2015, E.C. Fotograaf bekijkt alvast de naderende keiweek.

Studenten die hun eerste jaar ingaan en dan vooral in de studenten stad van Nederland: " Groningen. "!!

Krijgen een belangrijke keuze geserveerd op een gouden dienblad. Op dat dienblad is Groningen uitgetekend en  kent vele algemene studentenverenigingen, met zeer uiteenlopende passies en doelstellingen.


Minimaal 13 verenigingen bieden zich aan om daar jou wensen in vervulling te laten gaan. In de keiweek wordt daar in gepresenteerd door bv Cleopatra is een algemene studentenvereniging met ongeveer 250 leden.
of Ad Tempus Vitae is een christelijke studentenvereniging in Groningen met Gereformeerde grondslag. Naast de wekelijkse borrel op woensdag, staat elke dinsdag Gods woord centraal bij onze leden tijdens de bijbelgroepavond.
Op de rug .nl website vind ude mogelijkheden. Wij vinden dat u zich on voorbereidt moet laten voorlichten door de verenigingen zelf. 
Dus u meld zich aan bij de groep welke u raakt en wenst meer info over te krijgen.
Wij presenteren u de eerste foto's van belangrijke plekken in Groningen en om te beginnen is dit Bakkerij Knol de uniekste bakkerij van Nederland en Europa. 
Hier kunt u in de periodes , waarin u studeert!!( of bier en andere drankjes drinkt) en  niet veel te besteden heeft, maar geven van kwaliteits- cadeau  . Waar u echt met veel dank na het proeven van de eerste tot de laatste plakjes koek in hemelse toestand beland en zo u ontvangende partij wie u de koek geeft. 

KNOL KOEK AAN HET HOENDIEP , NOTENKOEK< T?M GEMBER, alles is aanwezig en vers uit de oven.

AANRADER, bijvoorbeeld de Notenkoek, Voor nog geen 5 euro met leuke cadeau verpakking echt Gronings,
 <img src="knol.jpgy.gif" alt="ECFOTOGRAAF, naast KNOL KOEK">
Winkel is gelegen in west Groningen nog in het centrum gedeelte, HOENDIEP
 Fotograaf voor een feest goedkoop inhuren voor studenten een speciaal terief!!
06-50998510


Geen opmerkingen:

Een reactie posten