dinsdag 29 september 2015

ACTIVITEITEN

BINGO voor 18* jaar en ouder in Kostverloren.

Op 10-oktober-2015 gaat om 19.30 uur de deur open van het gebouw Kostverloren kwartier. Als u uw gratis entree bewijs laat zien.
Deze kunt u ophalen bij top tv , haal uw entree bewijs enkele dagen of weken van te voren op.!!!! ( E.C. Fotograaf maakt foto's in de wijk")!!!!


Deze winkel staat in het hart van Kostverloren te Groningen.
Naast deze gratis entree bewijzen kunt u op de avond zelf voor € 2,00 euro  meedoen voor 5 speelrondes per lot.

Om 20.00 uur op de 10 e van de 10e maand a.s. Word er gespeeld om prijzen. De Super ronde is om de Hooftprijs.

Hoe werkt BINGO√čN:,, Er wordt van te voren aan een speelronde rondgelopen in de zaal of u haalt bij de verkoop tafel speelkaartjes op. Speelkaartjes zijn lootjes met getallen erop van 0 t/m 65.
Kosten per lootje/ of speelkaartje is € 2,00 euro. (graag gepast betalen met contanten.).

Per lootje , welke is opgedeeld in rijen van 5 unieke altijd wisselende getallen. 5 horizontale rijen en 5 verticale rijen. Deze rijen kiest de draaier. Worden door de Bingo ballen draaier gekozen. Bijvoorbeeld : Wie heeft als eerste de bovenste rij door de ballen draaier laten trekken.?

De ballen draaier heeft een rond netje met draai arm. De ballen worden gedraait en door elkaar gehusseld. Zodat iedereen evenveel kans heeft om te winnen , omdat na dat de ballen door elkaar zijn gedraait. Dan draait de draaier nog een keer in de andere tegengestelde richting. Zo wordt de unieke bal uit het netje gevist zonder mogelijkheid de uitkomst te vervalsen.
Omdat de Presentator van de BINGO controleert.

Wie de getallen die gevraagd zijn heeft gehoort roept Bingo en na controle van de jury leden. Dan bij volle rij is de prijs geboden gewonnen.

Een nieuwe diagonale/horizontale/verticale of een volle kaart na 5 rondes.Begint het spel opnieuw.

Loortjes te koop .

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten