maandag 21 september 2015

WIJKEN-GRONINGEN

In de provincie GRONINGEN zijn veel woon wijken. Op deze pagina is de stad Groningen het richtpunt. Informatie over de woonwijken in de stad Groningen.


Dit om duidelijkheid te geven over de organisaties, verenigingen, stichtingen, bedrijven, en andere vormen van rijkdom in de buurt, de wijk waar jij mogelijker wijs woont of wilt gaan wonen. Maar ook voor bezoekers die naar Groningen komen. Is dit een aanvulling van grote waarde, informatie en nuttige gegevens die jou wegwijs maken in de stad waar jij als bezoeker terecht kunt voor Ondernemen, recreatie, wonen, dus hulp bij vragen die jij hebt en invulling van regelzaken.

<img ctr:"groningen.jpg" alt:"Groningen bij nacht">
Groningen bij nacht door E.C.Fotograaf


De Provincie , Gemeente, en stad Groningen vallen onder overheidsbestuur. Samen met: Nijestee,  Leifier, De Huismeesters. Die een semi overheid functie bekleden naast het sociale is het bedrijf Nijestee
ook actief bij en met burgerzaken en de helpende hand om het participeren door te voeren wat rechtstreeks door Den Haag is voor bereidt en inmiddels jaren zijn intrede maakt in de omgeving.

Via de contact informatie huurverenigingen woonruimte van deze bovenstaande bedrijven kunt u meer vinden of navragen.

Burgermeester Den Oudsten te gast bij de Nacked Truth Bibliotheek Groningen.  Fotograaf: E.C. Fotograaf


Wijkorganisaties' en Bewonersorganisaties.

4.0.0. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten